WEGWERPBORDEN NODIG. KIES VOOR PLASTIC OF SUIKERRIET!

Suikerriet borden zijn goed stevig, voedselveilig en snijbestendig. Geschikt voor voorgerechten, desserts maar ook snacks. Borden van suikerriet zijn volledig biologisch afbreekbaar en composteerbaar, dus beter voor het milieu. Ze geven een luxe, natuurlijke uitstraling. De wegwerpborden kunnen worden gebruikt in de magnetron en koelkast en zijn leverbaar in drie populaire formaten (rond model), namelijk 155mm, 180mm en 230mm. Bij DisposableDirect.nl al leverbaar vanaf 3 cent per bord. Je bestelling wordt gratis geleverd bij een bestelling vanaf € 200. 

Suikerriet Borden: 100% afbreekbaar

Suikererriet (suikerrietpulp, ook wel begasse genoemd) is een restproduct van de suikerrietindustrie. Disposable bagasse borden worden dus gemaakt van hernieuwbare grondstoffen (pulp) en zijn volledig composteerbaar. De wegwerpborden zijn stevig, makkelijk in gebruik, goed stapelbaar en 100% voedselveilig. Het materiaal is uiterst flexibel in vorm en afmeting. De eigenschappen zijn veelal dezelfde als papieren borden.

Plastic Borden? Wordt het PP of PS

Plastic wegwerpborden zijn meestal gemaakt van PP of PS. PP staat voor polypropyleen en is een vrijwel onbreekbaar plastic. Dit materiaal is redelijk stijf en heeft een hoge temperatuurbestendigheid. Het opwarmen van PP borden in de magnetron is dus geen enkele probleem. PS staat voor polystyreen en wordt veel gebruikt voor wegwerpbekertjes, maar ook bordjes. Het materiaal is bros, lichtgewicht, heeft in vergelijking met PP een hogere stijfheid. PS onderscheidt zich verder door een hoge oppervlakteglans. Welk materiaal je ook kiest, zowel PP als PS borden zijn uiterst veelzijdig en geschikt voor tal van cateringdoeleinden.

Wegwerpborden

Ruim assortiment borden

De plastic borden van DisposableDirect zijn leverbaar in twee modellen, vierkant en rond. Praktisch en veelzijdig. Organiseer je een barbecue, bedrijfs- of buurtfeest of ander evenement, dan zijn deze handige wegwerpborden een uitkomst. In een mum van tijd heb je alles zo weer opgeruimd en -ook belangrijk- geen afwas! De PS borden zijn leverbaar in twee kwaliteiten: de Basic versie (12 gram) en DeLuxe serie (19 gram). Deze laatste borden zijn dus extra stevig, leverbaar in een zwarte uitvoering en verpakt per 400 stuks. Nieuw in ons assortiment: extra diepe PP borden. Ideaal voor onder meer pasta’s. Voor elk gebruiksmoment én toepassing is er dus wel een handig wegwerpbord leverbaar. Meer info over wegwerpborden? Bel, mail of chat met ons customer support team. Zij zijn je graag van dienst.

 


MEER PACKAGINGDIRECT INFORMATIE?

HEB JE NOG VRAGEN?Neem dan gerust contact op via de mail of telefonisch via 055-7676100 (Nederland) of 03 500 92 91 (België). Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar.