Specialisten in verpakkingen en disposables

DE BEST MOGELIJKE BEZORGSERVICE

De bestellingen van PackagingDirect worden afgeleverd door PostNL, Brouwer Transport (pallet-leveringen) en UPS (bedrukkingsorders). Standaardproducten en op werkdagen vóór 13.00 uur besteld? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis.

Wat zijn de verzendkosten in Nederland?

Verzending is mogelijk vanaf €5,95. De verzendkosten bedragen maximaal €17,95, ongeacht het aantal dozen. Bestelling boven de €290 (excl. btw)? Dan is verzending altijd gratis!

PostNL PackagingDirect

Gratis verzending vanaf €290,-

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

PackagingDirect.nl streeft naar een snelle levering van de producten. Bestel je op werkdagen vóór 13:00 uur, dan worden je producten al de volgende dag afgeleverd. De meeste bestellingen (99,8%) worden binnen 24-uur afgeleverd.

Hoe kan ik mijn PostNL volgen?

Op de dag van verzending ontvang je van ons aan het begin van de avond een e-mailbericht met daarin de track- & trace nummers. Met deze nummers kun je jouw bestelling eenvoudig volgen op de PostNL website. Voor bestellingen, geleverd via Brouwer is de track & Trace optie helaas nog niet beschikbaar.

Wat is de levertijd?

Op werkdagen vóór 13:00 uur besteld = volgende dag geleverd.

Verzonden via PostNL, maar ik ben afwezig

Bezorger gemist? Als je niet thuis bent probeert de bezorger van PostNL het pakket eerst af te leveren bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht achter. Standaard komt de PostNL bezorger nogmaals langs met het pakket. Mocht het dan wederom niet lukken je pakket af te leveren, dan wordt je pakket bij een PostNL-Ophaalpunt achtergelaten, waar je het vervolgens zelf kunt ophalen. Uiteraard word je hiervan door PostNL op de hoogte gesteld.

Ophalen bij een PostNL-ophaalpunt (uitsluitend voor Nederland)

Haal je je bestelling liever zelf op? Dan bezorgen we graag bij één van de meer dan 2.000 PostNL-ophaalpunten. Kies dan -na het ingeven van je postcode– PakjeGemak afhalen als verzendmethode. Er is er altijd wel één bij jou in de buurt, of het nu een supermarkt, Primera, Bruna, postkantoor of één van de talloze andere aangesloten winkels is. Je ontvangt van ons per e-mail een link en Track&Trace-code om te zien waar je pakketje is en je ontvangt een SMS van PostNL zodra je de bestelling kunt afhalen (indien je je 06-nummer hebt ingevuld).

Vanaf welk tijdstip ben je welkom bij Post.NL?

Vanaf 16.00 uur ligt je bestelling klaar in het PostNL-ophaalpunt. Daarna blijft je pakket nog 2 weken liggen bij het ophaalpunt. Mocht je het binnen die twee weken niet opgehaald hebben, dan wordt het pakket retour gezonden naar PackagingDirect. Mocht je je pakket opnieuw willen laten verzenden, dan betaal je opnieuw verzendkosten.

PackagingDirect.nl behandelt jouw bestelling met de grootste zorg

Mocht er onverhoopt toch iets misgegaan zijn, neem dan direct contact op met onze klantenservice.


Meer PackagingDirect service:

HEB JE NOG ANDERE VRAGEN?

Neem dan gerust contact op via de mail of telefonisch via +31(0)55-7676100. Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar.