Specialisten in verpakkingen en disposables

VACATURE: Afstudeerstage Communicatie bij Bordex

Ondernemende afstudeerstudent gezocht! Wil jij je CV verrijken met twee sterke bedrijfsnamen? Help jij onze externe communicatie een stapje omhoog? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor Bordex/PackagingDirect zijn wij op zoek naar een afstudeerstudent (marketing/bedrijfs)communicatie

Maar wie zijn we? Wij zijn twee bedrijven in hetzelfde pand. We opereren in dezelfde markt, maar op een ander level. Lees verder om te zien wat dat voor jou betekent!
<h

Bordex Packaging

Is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verpakkingen binnen de food industry – food services – airlines. Kort gezegd: de zakelijke partner voor voedselverpakkingen voor vliegtuigmaatschappijen, horeca/catering en supermarkten. Een sector met veel groei- en ontwikkelmogelijkheden. Bordex Packaging staat bekend als een partner die blijft innoveren. We zijn continu op zoek naar circulaire (groene) oplossingen.

PackagingDirect.nl (PD)

Is de overkoepelende naam voor DisposableDirect.nl en KoffiebekerDirect.nl. PD richt zich voornamelijk op voedselverpakkingen voor het MKB in de horeca en catering. Maar pakken we dat op de juiste manier aan? Aan jou de taak om uit te zoeken op welke doelgroep wij ons het beste kunnen richten – en hoe!

Jouw opdracht: ons plan

Wij willen voor PackagingDirect weten op welke doelgroep we ons het beste kunnen richten, en hoe we ze kunnen bereiken. Je gaat ons voor PD helpen aan een (marketing)communicatieplan incl. doelgroepenonderzoek. Heb je een beter idee? Liever een ander relevant plan schrijven? Heb je tijd over voor eenzelfde onderzoek voor Bordex? Doe ons een voorstel! We zijn een organisatie in beweging en staan altijd open voor goede ideeën.

Wat bieden we jou?

• Een leuke en uitdagende afstudeerstage binnen een snel groeiende onderneming
• Vergoeding mogelijk
• Veel verantwoordelijkheid
• Een sterke bedrijfsnaam op je CV en goede referenties
• Een professionele samenwerking met collega’s in een open werksfeer
• En natuurlijk gratis fruit, goede koffie en gezellige VrijMiBo’s!

Heb je interesse in deze baan? Stuur dan je cv en motivatie naar jstein@bordex.nl