PLASTIC SHOTGLAASJES KOPEN? VOLOP KEUS!

Een plastic borrelglas of shotglas is een klein wegwerpglaasje waaruit sterkedrank gedronken wordt. Deze borrelglazen hebben vaak een inhoud van zo’n 20cc-40cc en de glazen zijn vaak voorzien van een maatstreepje (schenkmaat, meestal 20ml en 40ml). De polystyreen (PS) glazen zijn glashelder, goed stevig, liggen prettig in de hand en ze kunnen tegen een stootje. Plastic shotglazen zijn perfect om je favoriete shotjes en andere lekkere drankjes in te serveren. Voor kleine en grote binnen en buitenevenementen.

Perfect voor iedere drankje

Plastic Shotglaasjes zijn onmisbaar achter iedere bar en ideaal voor tal van sterke dranken. De inhoud drink je vaak in één slok leeg. Ze zijn daarom ook een stuk kleiner dan een normaal glas. Dé perfecte inhoud voor een heerlijke schnaps of andere borrel. Bij uitstek geschikt voor een heerlijke shooter (20% alcohol-likeur). Maar ook ideaal voor jenever, safari, dropshot, tequila of wodka. Ook een lekkere Jagermeister mag niet ontbreken in het plaatje. Deze kleine wegwerpglazen worden ook vaak gebruikt als maateenheid, bijvoorbeeld in recepten voor de bereiding van cocktails. De hoeveelheid drank die in een shotglaasje kan, is minimaal 20ml en maximaal 50ml (tot aan de rand).

Plastic Shotglaasjes goedkoop

Uitgebreid aanbod bij DisposableDirect!

Rechte borrelglaasjes, voordelig leverbaar in 2 inhoudsmaten! Het kleine model heeft een inhoudsmaat van 20cc/30cc (maatstreep 20cc). Deze inhoudsmaat wordt ook veel gebruikt voor het afmeten van medicijnen of als proefglaasjes. Daarnaast levert DisposableDirect de populaire 40cc/50cc versie (maatstreepjes op 20cc en 40cc). Leverbaar in twee kwaliteiten: standaard (2.000 stuks/doos) en de voordelige budget versie (1.000 stuks/doos). Stuk voor stuk glasheldere PS kwaliteit, dus bijna niet van echt te onderscheiden. Ze zijn niet alleen goed stevig, maar liggen ook lekker in de hand.


Meer PackagingDirect informatie

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem gerust contact op via de mail, chat of telefonisch via 055-7676100 (Nederland) of 03 500 92 91 (België).
Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar!