BEKIJK ALLE CHAMPAGNE FLUTES VOORDELIG ONLINE

December is dé maand van champagne én andere bubbels. Met name in de laatste week van het jaar zullen de champagnes en andere mousserende wijnen weer rijkelijk vloeien. Plastic champagneglazen zijn onmisbaar. Een goed flûte mag op een feestje niet ontbreken. Kies voor kunststof, dat is wel zo gemakkelijk. Stijlvol, stevig, op vaste voet en glashelder! DisposableDirect heeft een breed assortiment wegwerp champagneglazen voorhanden, direct uit voorraad leverbaar.

Champagneomzet stevig in de lift!

Champagne wordt in de Benelux het meest gedronken in de laatste weken van het jaar. Vooral direct na de kerst. De consumptie ligt in België weliswaar een stuk hoger dan in Nederland (jaarlijks ruim één fles per inwoner), maar ook in Nederland zien we de laatste vier jaren de champagneomzet behoorlijk stijgen, ook dankzij de hogere verkoopprijzen. In de afzetgebieden buiten Frankrijk staan onze zuiderburen steevast in de top 5. De Top 3 wordt ingenomen door Engeland, America en Duitsland. Champagneflessen zijn er in allerlei formaten: van klein (0,2L) tot extreem groot (15L). De tegenhanger van champagne zijn de mousserende wijnen. Die zijn veelal afkomstig uit Italië, Spanje,  Duitsland en Zuid Afrika. Ze mogen dus geen champagne heten, wat deze naam is zeer goed beschermd.

Wegwerp_champagneglas

Plastic champagneglazen online kopen

De bruisendste periode van het jaar komt er dus weer snel aan. Hoogste tijd om nog even snel wat champagneglazen in te slaan. De smaak van champagne komt goed tot z’n recht in smalle flûtes. Uiteraard op hoge voet. De belletjes (of bubbels) komen dan het best tot z’n recht. Bij DisposableDirect heb je ruime keus! Diverse inhoudsmaten, in glashelder, maar ook gekleurd. Perfect zijn om mee te proosten. Heb je de juiste plastic champagneglazen gevonden, dan is het bestellen in onze webshop een fluitje van een cent.


Meer PackagingDirect informatie

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem gerust contact op via de mail, chat of telefonisch via 055-7676100 (Nederland) of 03 500 92 91 (België).
Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar!