BIERBEKERS VOOR EVENTS: PETTY® 200/250.

Nederland telt meer dan 950 festivals met ieder jaar zo’n kleine 30 miljoen bezoekers en dat aantal stijgt nog steeds. Een festival staat niet alleen zon, zomer en geweldige muziek, maar ook een lekker biertje mag beslist niet ontbreken. De nieuwe PETTY® Evenementenbeker is een welkome aanvulling. Een economische bierbeker, gemaakt van 100% PET met vele gunstige eigenschappen! Glashelder, voldoende stevig en met de juiste inhoudsmaat. Speciaal ontwikkeld voor festivals en andere kleine en grootschalige evenementen.

De #1 evenementenbeker, maximaal recyclebaar

Het is bekend dat gebroken glazen risico’s kunnen vormen op evenementen. En dat wil je niet! Plastic bierglazen voor eenmalig gebruik bieden daarom uitkomst. Ze zijn niet alleen onbreekbaar en veilig, maar ook hygiënisch in gebruik! En naast de voordelen voor veiligheid en gezondheid, levert de PETTY® drinkbeker ook een positieve bijdrage aan het milieu. PETTY® glazen zijn namelijk voor 100% recyclebaar. Na gebruik kunnen ze eenvoudig worden ingezameld en gerecycled. De korrels kunnen weer worden ingezet voor nieuwe plastic glazen. Dat voelt wel zo goed.

PETTY® bierbekers: vanaf €19,75 per 1.000

De PETTY® is dé nieuwe standaard op evenementen. Onbreekbaar, glashelder en met de perfecte inhoudsmaat. Ze zijn goed ontnestbaar en laten zich makkelijk vullen. Ideaal, want op evenementen is er relatief weinig tijd om een lekker biertje te tappen. Jouw favoriete biertje wordt in een mum van tijd getapt en perfect afgesneden. Proost! PETTY® evenementenbekers zijn verpakt per 1.000 stuks. De bierbekers hebben een standaard hoogte van 107 mm en een maximale inhoud van 250cc (tot aan de rand). Het maatstreepje bevindt zich op 200cc. PETTY® bekers zij al leverbaar vanaf €19,75 per doos van 1.000 stuks. En wil jij je merk of evenement nog meer promoten, laat dan jouw bierbekers bedrukken. Bedrukking is mogelijk in maximaal 6 PMS kleuren, vanaf 2.000 stuks.Goedkope Bierbekers

Gemakkelijk en snel online bestellen

PETTY® bierglazen, maar ook alle andere plastic glazen bestel je gemakkelijk en snel bij DisposableDirect.nl Selecteer het gewenste aantal, reken af in een veilige omgeving en ontvang je bierbekers binnen een werkdag al in huis. Bij DisposableDirect.nl ben je verzekerd van de beste service, snelle levering, de laagste prijzen en natuurlijk uitstekende kwaliteit. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

plastic glazen