PERFECT ONTBIJT, HANDIGE SERVETTEN

Servetten van papier saai? Nee hoor, niet bij DisposableDirect. Papieren servetten zijn altijd en overal handig! Ideaal om je mond mee af te vegen. In diverse formaten, kleuren maar ook kwaliteiten. Eenvoudig online te bestellen!

Ontbijt, lunch of diner? Servetten komen altijd van pas!

Je start de dag vaak met een eenvoudige servet. Voor het ontbijt of lunch is dat meestal een enkel laags servet wit, bijvoorbeeld onze cellulose 33×32 uitvoering. Later op de dag is het natuurlijk tijd voor een geweldig, overheerlijk diners. Dan gaat de keuze in de meeste gevallen uit naar een dubbel-laags papieren servet. Ze zijn niet alleen wat steviger, maar zijn ook makkelijk te vouwen. En hierbij kun je heel creatief zijn. De 2-laagse servetten zijn niet alleen leverbaar in wit, maar ook in zwart. Dat geeft de aankleding van de tabel een wat chiquer aangezicht. Aan jou de keus! Heb je deze bepaald, dan is het natuurlijk de vraag: ‘waar leg ik servet nu precies neer? Leg het papieren servet altijd links van je bord neer. De juiste positie is naast de vork. Mocht je echter vooraf een soepje serveren, dan past het bij de tafelmanieren en etiquette om het servet gewoon op je bord te leggen.

Zwarte servetten papierBio Servetten

Voor papieren servetten ga je naar DisposableDirect

Ontbijt, lunch of diner? Met servetten van DisposableDirect maakt je iedere gedekte tafel direct een stukje stijlvoller. Onze servetten zijn makkelijk in gebruik, altijd eenvoudig te vouwen en overal handig! En wij leveren servetten van superieure kwaliteit; allemaal voorzien van FCS keurmerk. Ook voor BIO servetten ben je bij ons aan het juiste adres. Combineer onze servetten van papier ook eens met de rest van onze disposables. Zo hebben wij handige plastic of duurzame suikerriet borden

Papieren servetten bestellen?

Dat kun eenvoudig online bij DisposableDirect. Wij gaan snel met jou bestelling aan de slag, zodat je de servetten morgen al in huis hebt.

[NL] https://www.disposabledirect.nl/
[BE] https://www.disposabledirect.be/