Specialisten in verpakkingen en disposables

BEZOEK OOK ONZE ANDERE SHOPS

Verpakkingen en disposables zijn overal te krijgen, echter bij de zeer gespecialiseerde webshops van PackagingDirect.nl vind je altijd de beste artikelen voor de beste prijs. Wij zijn met onze tien gespecialiseerde webwinkels in Nederland en België een toonaangevende speler in Verpakkingen en Disposables! Naast levering van allerlei verpakkingen en disposables zijn wij ook specialist in het bedrukken van plastic glazen, plastic bakjes en koffiebekers. Wij helpen je desnoods met het ontwerp van het juiste ontwerp en we helpen je waar nodig, ongeacht je de grootte van de oplage. Met onze zeer overzichtelijke, snelle en gebruiksvriendelijke website is je bestelling zo geplaatst. We werken er dagelijks aan om onze webshops nóg beter en completer te maken. Dat zien we – met een gemiddelde waardering van 9.2 – terug in de mooie waarderingen op Kiyoh. Onze klanten waarderen ons en daar zijn we supertrots op! Jaarlijks vinden meer dan 15.000 bedrijven, verenigingen, stichtingen via onze webshops hun weg naar onze producten! Nagenoeg alle producten leveren wij direct uit voorraad. Bekijk onze andere websites!

KoffiebekerDirect.nl
KoffiebekerDirect.be

Al jouw kartonnen en plastic koffiebekers bestel je eenvoudig en snel bij KoffiebekerDirect. Onze bekers zijn naast dat ze functioneel zijn, uiterst representatief. De 100% hygiënische koffiebekers kunnen worden geleverd in verschillende standaard bedrukkingen, maar we kunnen ze natuurlijk ook voorzien van je eigen (interne of externe) communicatie (logo, thema). Een effectieve manier om jouw boodschap tijdens een koffiemomentje kracht bij te zetten. Bij grote afnames maak je automatisch gebruik van onze interessante staffelkortingen. Zo heb je altijd de scherpste prijs.

PETglazenDirect.nl
PETglazenDirect.be

Voor ieder festival/concert, bedrijfsfeest of verenigingsevenement zijn verschillen soorten en maten glazen nodig. Bij PETglazenDirect.nl bestel je slim, snel en gemakkelijk de glazen die je nodig hebt voor je specifieke evenement. Snel besteld, snel geleverd! Met onze plastic glazen en shakers presenteer je je drankjes, shakers, groente en fruit aan je doelgroep. Wil je opvallen? Voorzie dan je logo/bedrijfsnaam/naam van je event of boodschap op de glazen. Met onze duidelijke staffelkortingen weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

IJsbekerDirect.nl
IJsbekerDirect.be

Bij IJsbekerDirect weten wij jouw ijs te verpakken! Onze kartonnen en plastic ijsbekers zijn representatief, hygiënisch, functioneel en leverbaar in verschillende leuke prints. Wil je je eigen logo of boodschap op de beker? Dat kan! Presenteer het ijs in je eigen ijsbeker voorzien van je logo/merk- of productnaam, actiepromotie of promotionele boodschap. Met onze hoge staffelkortingen ben je verzekerd van de scherpste prijs en je hebt ze razendsnel in huis!

TopsealDirect.nl
TopsealDirect.be

Het succesvol verpakken en sealen van versproducten gaat eenvoudig met de producten van TopsealDirect. Wij hebben hiervoor een totaaloplossing. Sealmachine, schalen, deksels, topsealfolie en cateringfolie, adapterplaten of inlegringen? Wij hebben ze allemaal op voorraad. Dit is het gemak van het bestellen van alle verpakkingsbenodigdheden bij één gespecialiseerde webshop. Producten die naadloos aansluiten bij jouw verpakkingswensen. TopsealDirect zorgt voor een uitstekende prijs, een snelle levering met een uitstekende service.

DisposableDirect.nl
DisposableDirect.be

Ontdek hoe je voordelig, gemakkelijk en snel Online Catering Disposables bestelt bij DisposableDirect. Kartonnen en plastic koffiebekers, plastic glazen, cups, schalen, folie en plastic bestek maken van je evenement een echt feest. Kun je niet kiezen, wij helpen je graag!

Producten selecteren uit meerdere shops?

Door een account aan te maken kun je inloggen bij al onze webshops en kun je de producten uit de shops eenvoudig bestellen en afrekenen.


Meer PackagingDirect service:

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem dan gerust contact op via info@packagingdirect.nl of telefonisch via 055 7676100 (Nederland) of 03 500 92 91 (België). Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar. Je kunt ook chatten met onze medewerkers, kijk hiervoor naar de tool op onze websites.