Specialisten in verpakkingen en disposables

BEZOEK OOK ONZE ANDERE SHOPS

Verpakkingen en disposables zijn overal te krijgen, echter bij de zeer gespecialiseerde webshops van PackagingDirect.nl vind je altijd de beste artikelen voor de beste prijs. Met onze twee gespecialiseerde webwinkels in Nederland en België zijn wij een toonaangevende speler in verpakkingen en disposables! Naast levering van allerlei verpakkingen en disposables zijn wij ook specialist in het bedrukken van plastic glazen en koffiebekers. Wij verzorgen desnoods het ontwerp van je bestelling en we helpen je waar nodig, ongeacht de grootte van de oplage. Met onze zeer overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website is je bestelling zo geplaatst. En mocht je toch tegen problemen aan lopen tijdens het bestelproces, dan horen we dat natuurlijk graag van je. We werken er dagelijks aan om onze webshops nóg beter en completer te maken. Dat zien we – met een gemiddelde waardering van 9.0 – terug in de mooie waarderingen op Kiyoh. Onze klanten waarderen ons en daar zijn we supertrots op! Jaarlijks vinden meer dan 20.000 bedrijven, verenigingen, stichtingen via onze webshops hun weg naar onze producten. Nagenoeg alle producten leveren wij direct uit voorraad.

KoffiebekerDirect.nl
KoffiebekerDirect.be

Al jouw koffiebekers bestel je gemakkelijk, goedkoop en snel bij KoffiebekerDirect. Onze plastic en kartonnen bekers zijn naast dat ze functioneel zijn, uiterst representatief. De 100% hygiënische koffiebekers kunnen worden geleverd in verschillende standaard bedrukkingen, maar we kunnen ze natuurlijk ook voorzien van je eigen (interne of externe) communicatie (logo, thema). Een effectieve manier om jouw boodschap tijdens een koffiemomentje kracht bij te zetten. Bij grote afnames maak je automatisch gebruik van onze interessante staffelkortingen. Zo heb je altijd de scherpste prijs.

Koffiebekers goedkoop bedrukken?

Geen standaard bekers, maar koffiebekers op maat, met eigen opdruk?  KoffiebekerDirect is dé specialist in het bedrukken van Koffiebekers met eigen print. Van 250 tot 5.000.000 bekers, in alle gangbare formaten en van één kleur tot full colour… Welke beker je ook kiest, KoffiebekerDirect belooft je te allen tijde de beste kwaliteit en gegarandeerd de laagste prijs, bij iedere hoeveelheid!

DisposableDirect.nl
DisposableDirect.be

Catering disposables bestel je voordelig, gemakkelijk en snel bij DisposableDirect. Van plastic bierbekers, plastic glazen, maaltijdbakken en topsealfolie tot suikerriet borden en houten bestek; disposables maken van je evenement een geslaagd feest.

Compleet Topsealprogramma

Het succesvol verpakken en sealen van versproducten gaat eenvoudig met de producten van DisposableDirect. Wij hebben hiervoor een compleet topsealprogramma. Sealmachines, schalen, deksels, topsealfolie en cateringfolie, adapterplaten of inlegringen? Snel uit voorraad geleverd. Producten die naadloos aansluiten bij jouw verpakkingswensen. DisposableDirect zorgt voor een uitstekende prijs, een snelle levering met een uitstekende service.[NL] [BE]

Plastic glazen voor ieder evenement!

Voor ieder festival/concert, bedrijfsfeest of verenigingsevenement zijn verschillen soorten en maten glazen nodig. Bij DisposableDirect bestel je slim, gemakkelijk en snel de plastic glazen die je nodig hebt voor je specifieke evenement. Snel besteld, snel geleverd! Wil je opvallen? Voorzie je glazen dan van je logo/bedrijfsnaam/naam van je event! Met onze duidelijke staffelkortingen weet je zeker dat je niet teveel betaalt. [NL] [BE]

IJsbekers in alle maten!

Bij DisposableDirect weten wij ook jouw ijs van een aantrekkelijk verpakking te voorzien. Onze kartonnen ijsbekers zijn representatief, hygiënisch, functioneel en leverbaar in verschillende leuke prints. Eigen ijsbeker? Dat kan! Presenteer het ijs in je eigen ijsbeker voorzien van je logo/merk- of productnaam, actiepromotie of promotionele boodschap. Met onze hoge staffelkortingen ben je verzekerd van de scherpste prijs en je hebt ze razendsnel in huis! [NL] [BE]


Meer PackagingDirect service:

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem dan gerust contact op via mail of telefonisch via 055 767 6100 (Nederland) of 03 500 92 91 (België). Onze klantenservice staat doordeweeks tussen 9.00 en 17.00 uur voor je klaar. Je kunt ook chatten met onze medewerkers. Je vindt de chatbox rechts onderaan je scherm.