MAALTIJDBAKKEN & TOPSEALFOLIE: KOOP VOORDELIG ONLINE

Huishoudens geven jaarlijks tientallen miljoenen euro’s uit aan kant-en-klaar maaltijden en andere, lekkere convenience oplossingen. Een belangrijk aandeel hiervan wordt gevormd door de dagverse maaltijden. Die worden dagelijks met de allergrootste zorg bereid en in de meeste gevallen kort na de bereiding teruggekoeld. Lekker en gezond! Er wordt geen gebruik gemaakt van een conserveringsmethode. Na bezorging moeten de maaltijden wel relatief snel worden geconsumeerd, maar -mits deze niet verwarmd is geweest- is een extra dagje bewaren in de koelkast vaak geen probleem. Zeker niet als de bakken goed zijn gesealed.

DisposableDirect.nl: #1 in topsealen!

Dagverse menu’s worden vaak verpakt in zogenaamde M-schalen (227 schalen) en dus niet warm bezorgd. Gelukkig kun je ze snel en eenvoudig opwarmen in de magnetron en –als het CPET schalen betreft- ook in de oven. Ben jij op zoek naar een goede en betrouwbare leverancier, met het beste aanbod; DisposableDirect levert een uitgebreid assortiment maaltijd disposables voor kant-en-klaar maaltijden/afhaalmaaltijden. Snel geleverd, tegen gegarandeerd de scherpste prijzen. Ook voor plastic bakjes, topsealfolie en TE (tamper evident) cups ben je bij ons op het juiste adres.

MaatijdbakkenElke dag, elke maaltijd weer een feest

De (spuitgiet) M-serie is leverbaar in 1, 2 en 3 vaks uitvoeringen. Deze(polypropyleen/PP) schalen vormen een goede basis voor zowel koude als warme toepassingen. Ideaal voor het foodservice en out-of-home kanaal. Een complete serie schalen, leverbaar in diverse hoogtes en met 1, 2 of 3 compartimenten. IM (Injection Molding=spuitgiet) kwaliteit, dus maat- en vormvast en goed van de stapel te halen (ontnestbaar). Daarom zijn deze schalen ook prima automatisch te verwerken. De gehele M-serie kan gemakkelijk worden geseald met professionele topsealfolie en worden geseald met één van onze Topsealmachines. Ook zijn er bijpassende heldere deksels beschikbaar; veelal in APET. Deze zijn uitsluitende bedoeld voor het goed afsluiten van de bakken. Alle items zijn direct uit voorraad leverbaar in diverse uitvoeringen: glashelder en zwart. Dé perfecte maaltijdpresentatie, iedere dag weer!

CPET, magnetron en ovenbestendig. Hoe handig!

CPET maaltijdschalen zijn geschikt voor gebruik tussen -40C en +220C kunnen direct vanuit de diepvries worden verwarmd in zowel de magnetron als conventionele ovens. CPET trays hebben een uitstekende vormvastheid, zelfs bij zeer hoge temperaturen. Deze schalen zijn verkrijgbaar in de kleur zwart.


Meer PackagingDirect informatie

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem gerust contact op via de mail, chat of telefonisch via 055-7676100 (Nederland) of 03 500 92 91 (België).
Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar!