Specialisten in verpakkingen en disposables

JOUW PRIJSGARANTIE: DE LAAGSTE PRIJS

Snel verpakkingen en disposables nodig?  PackagingDirect garandeert niet alleen een uitstekende kwaliteit, maar ook altijd de laagste prijs! In onze webshops weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wanneer je hetzelfde artikel elders voor een lagere prijs kunt kopen, dan ontvang je van ons het prijsverschil retour. Neem in dat geval contact op met het team van customer support. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Hieronder lees je of het door jou gevonden prijsverschil aan de voorwaarden voldoet.

De voorwaarden

1.  Het verschil in prijs moet door PackagingDirect controleerbaar zijn. Dat kan bijvoorbeeld door een digitale offerte, maar ook ‘zichtbaar’ in de webwinkel van de betreffende aanbieder.
2.  Wij concurreren uitsluitend met webwinkels in de Benelux. Prijzen van bedrijven, anders dan in Nederland en Belgie, zijn voor ons geen referentie.
3.   Producten met bedrukking? In dat geval moeten de disposables identiek zijn aan ons aanbod. Het materiaal, de kwaliteit, het formaat, de levertijd, maar ook de wijze van bedrukking (offset, digitale- of flexodruk) moet dus hetzelfde zijn.
4.  Uitgesloten van de laagste prijsgarantie zijn: groothandelsverkopen, aanbiedingen van uitverkopen, faillissementsverkopen, gebrekkige producten, afwijkende leveringsvoorwaarden etc.
5.   Het prijsverschil moet voorhanden/zichtbaar zijn op het tijdstip dat jij een beroep doet op de PackagingDirect prijsgarantie.
6.   Het product moet zichtbaar en duidelijk geprijsd zijn op de website van de andere (online) aanbieder.
7.   De  verkoopprijs van het betreffende artikel moet door het PackagingDirect team gecheckt kunnen worden.
8.   De PackagingDirect prijsgarantie is geldig tot uiterlijk 14 dagen na aankoop/ factuurdatum.

Meer PackagingDirect service:

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem dan gerust contact op via de mail of telefonisch via +31 (0)55-7676100. Onze klantenservice staat op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur voor je klaar.