KRAFT KOFFIEBEKERS: COMPLETE SERIE!

Kartonnen Kraft Koffiebekers zijn razend populair en dat is ‘natuurlijk’ niet zo vreemd. De drinkbekers hebben een authentieke, stoere en natuurlijke uitstraling. Het voedselveilige kraftpapier is bovendien FSC-gecertificeerd. Ze zijn breed inzetbaar en daarom op vrijwel ieder evenement en in ieder bedrijf te vinden. In de bestsellerlijst van onze webshop staan ze inmiddels in de Top 10! Kraft betekent ‘sterk’ in het Duits; het papier is dan ook doorgaans sterker dan standaard papier. Dit heeft onder meer te maken met de lange vezels. Dit maakt het papier zeer geschikt voor Koffiebekers.

Vier inhoudsmaten: 4oz, 7oz, 8oz en 12oz

KoffiebekerDirect levert kraft koffiebekers in drie formaten, die allen zijn gemaakt van 100% gerecycled en ongebleekt kraftpapier. Het formaat 180cc is het meest verkocht en zeer geschikt voor regulier bakje koffie. Voor To Go toepassingen zijn de 8oz (200cc/240cc) en 12oz (300/360cc) versies zeer geschikt. Combineer de bekers met onze zwarte koffiedeksels. Dat maakt je koffiepresentatie helemaal af. Bestel de kartonnen bekers en deksels op werkdagen voor 13u en je hebt ze de volgende dag al in huis.

Kraft-bekers-bedrukken

Kraft koffiebekers bedrukken

Kraft koffiebekers zijn ook leverbaar met een eigen bedrukking, bijvoorbeeld met jouw bedrijfslogo of ander hip design, bijvoorbeeld in zwart. Ideaal om in een relatief korte tijd de naamsbekendheid van jouw bedrijf of vereniging eenvoudig en op een relatief goedkope manier te vergroten. En dat gewoonweg door ze bij ons te laten bedrukken. Bij KoffiebekerDirect heb je trouwens heel veel mogelijkheden om koffie- en drinkbekers te voorzien van uw eigen bedrukking. Kijk daarom snel in onze shop! Gegarandeerd het beste en goedkoopste aanbod, bij iedere hoeveelheid . Onze normale levertijd is ca. 15 werkdagen, maar in overleg zijn spoedleveringen (maximaal 9 werkdagen) mogelijk!


Meer PackagingDirect informatie

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem gerust contact op via de mail, chat of telefonisch via 055-7676100 (Nederland) of 03 500 92 91 (België).
Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar!