KOFFIEBEKERS TO GO? KIES VOOR DE ‘LINES’ SERIE.

Koffiebars, koffiehuizen en theehuizen;  ze zijn razend populair. Je vindt ze in alle steden.  Als barista (koffiekunstenaar)  van een goedlopende Koffie speciaalzaak weet je dat het belangrijk is om jouw klanten te voorzien van de beste koffie. Met kennis van de herkomst en productie Maar ook de juiste kwaliteit, met zorg en aandacht bereid, mooi gedecoreerd  en vervolgens geserveerd in de juiste koffiebekers. Kies daarom voor een complete lijn en zorg zo voor eenheid in jouw presentatie.

Koffiebekers-karton-Lines-serie
Koffiebekers ‘Lines’serie. Alle inhoudsmaten!

Mooie, stevige en trendy Koffiebekers, met een eigentijdse uitstraling? Kies dan voor onze Lines serie. Stuks voor stuk stevige kartonnen bekers met robuuste uitstraling.  Leverbaar in bijna alle inhoudsmaten: van 4oz espressobekers tot de grote Coffee To Go bekers 16oz/400cc. Natuurlijk vind je ook andere standaard designs kartonnen koffiebekers in onze collectie. Er is volop keuze! Ideaal voor horeca bedrijven, koffie speciaalzaken, maar ze passen ook uitstekend in een mooie coffeecorner  op kantoor. Leverbaar met alle bijpassende PS (polystyreen) koffiedeksels in zwart en wit! Ze sluiten pertfect en geven de kartonnen bekers een extra luxe uitstraling. Je kunt ze zo gemakkelijk meenemen. Onderweg, op de fiets, in de auto of trein.

Gegarandeerd het beste aanbod: KoffiebekerDirect

In onze webshop KoffiebekerDirect vind je perfecte kartonnen bekers, enkelwandig en dubbelwandig, standaard of met bedrukking. In alle populaire inhoudsmaten. Ook voor koffie benodigdheden voor bijvoorbeeld To Go gebruik ben je bij ons aan het juiste adres. Kies  uit PS deksels met handige drinkopening, houten en plastic roerstaafjes, sleeves, suikersticks en creamersticks. Topkwaliteit, perfecte service, snelle levering, de beste prijzen! Bekijk ons aanbod, want er zit zeker iets voor je bij!

‘Lines’ koffiebekers bestellen vanuit België: klik hier.


Meer PackagingDirect informatie

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem gerust contact op via de mail, chat of telefonisch via 055-7676100 (Nederland) of 03 500 92 91 (België).
Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar!