HIPPE KOFFIEBEKERS IN BETONLOOK MET OPVALLENDE SFEERTEKSTEN

Opzoek naar een verfrissende nieuwe koffiebeker? Dan is de Silvano 180cc de beker die je zoekt. Met een opvallend, eigentijds ‘betonlook’ dessin, afgewisseld met opvallende (sfeer)teksten die associëren met het geurige gevoel rondom koffie.

Stevig en veilig

Betonlook wordt steeds populairder; we zien het terug bij steeds meer producten en nu dus ook bij koffiebekers. De opvallende grijs/witte bekers zijn gemaakt van stevig en voedselveilig karton. Combineer de bekers met een zwarte of witte koffiedeksel . Hierdoor geef je ze niet alleen een luxueuze uitstraling, maar je maakt de beker ook geschikt voor ‘koffie onderweg’ (Coffee To Go).

Breed inzetbaar

Niet alleen ideaal voor een heerlijke koffie, maar ook andere warme dranken. Niet alleen een onderscheidende, eigentijdse kartonnen beker, maar ook nog eens extra voordelig geprijsd. Ideaal voor bedrijven, festivals , snackbars, lunchrooms en andere food service bedrijven.

Voordelig geprijsd

De Silvano koffiebeker ‘grijs/betonlook’ is zeer scherp geprijsd; al vanaf €39,50 per 2.500 bekers. Bestel vandaag voor 13:00 uur, want dan heb je de drinkbekers morgen al in huis.

Silvano koffiebekers bestellen vanuit België? Klik hier


Meer PackagingDirect informatie

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem gerust contact op via de mail, chat of telefonisch via 055-7676100 (Nederland) of 03 500 92 91 (België).
Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar!