KOFFIEBEKERS BEDRUKKEN IN KLEINE OPLAGE

Binnenkort een beurs of ander bedrijfsevenement en je hebt nog even snel een paar honderd bedrukte koffiebekers nodig? Bij KoffiebekerDirect ben je ook voor kleine oplages aan het juiste adres! Snel koffiebekers bedrukken is nu al mogelijk vanaf 250 stuks én binnen slechts 5 werkdagen geleverd.

Bekers bedrukken in 4 inhoudsmaten

De ‘goedkoop en snel’ serie is leverbaar in 4 inhoudsmaten. Van de kleine Espresso cup tot een Coffee-to-Go versie met een schenkmaat van 300ml. De bekers worden in Nederland geproduceerd met de allernieuwste techniek. Onze hoge printresolutie tot wel 1250 dpi garandeert een professionele drukkwaliteit met gedetailleerde afbeeldingen en een uiterst scherpe tekst.

Koffie bekers bedrukken kleine oplage

Breng ook jouw merk onder de aandacht!

Bedrukte koffiebekers zijn een uitstekend middel om je naam of marketingcampagne op een leuke en relatief goedkope manier onder de aandacht te brengen bij jouw klanten. Naast bedrijven zien ook steeds meer koffiespeciaalzaken de toegevoegde waarde van bedrukte bekers. Je neemt ze namelijk gemakkelijk mee en je activiteit of bedrijfsnaam wordt dus overal op een professionele manier gepresenteerd.

Ruime ervaring in bedrukte koffiebekers

KoffiebekerDirect heeft inmiddels ruim zes ervaring met het bedrukken van Koffiebekers. En dat doen we op meerdere locaties. Afhankelijk van de gewenste drukkwaliteit en de hoeveelheid koffiebekers, kunnen wij op deze manier altijd de beste aanbieding realiseren en tegen gegarandeerd de laagste prijs! Wil je meer informatie over het bedrukte koffiebekers vanaf 250 stuks? Bel of mail customer support op 055-7676100. We staan op doordeweekse dagen tussen 9:00 en 17:00 uur voor je klaar.

Bedrukte koffiebekers bestellen vanuit België:  klik hier!


Meer PackagingDirect informatie

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem gerust contact op via de mail, chat of telefonisch via 055-7676100 (Nederland) of 03 500 92 91 (België).
Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar!