BETONLOOK KOFFIEBEKER MET SFEERTEKSTEN

Koffiebekers nodig? Opzoek naar een verfrissende hippe look? Dan is de Silvano 180cc de koffiebeker die je zoekt. Met een opvallend, eigentijds ‘betonlook’ dessin, afgewisseld met opvallende (sfeer)teksten die associëren met het geurige gevoel rondom koffie.

Stevig en veilig

Betonlook wordt steeds populairder; we zien het terug bij steeds meer producten en nu dus ook bij koffiebekers. De opvallende grijs/witte koffiebeker is gemaakt van stevig en voedselveilig karton. Combineer de bekers met een zwarte of witte koffiedeksel . Hierdoor geef je ze niet alleen een luxueuze uitstraling, maar je maakt de beker ook geschikt voor ‘koffie onderweg’ (Coffee To Go).

Breed inzetbaar

Niet alleen ideaal voor een heerlijke koffie, maar ook andere warme dranken. Niet alleen een onderscheidende, eigentijdse kartonnen koffiebeker, maar ook nog eens extra voordelig geprijsd. Ideaal voor bedrijven, festivals , snackbars, lunchrooms en andere food service bedrijven.

Voordelig geprijsd

De Silvano koffiebeker ‘grijs/betonlook’ is zeer scherp geprijsd; al vanaf €39,50 per 2.500 bekers. Bestel vandaag voor 13:00 uur, want dan heb je de drinkbekers morgen al in huis.

Handig Koffiebenodigheden!

Naast koffiebekers levert KoffiebekerDirect ook handige accessoires, zoals roerstaafjes, koffiecreamer sticks en suikersticks. Ook voor handige kofferdeksels in alle formaten ben je bij ons aan het juiste adres. Snelle levering en altijd gegarandeerd de laagste prijs bij iedere hoeveelheid. En bestellen is heel eenvoudig! Nog vragen, ons customer service team staat dagelijks tussen 9.00 en 17.00 uur voor je klaar!

Silvano koffiebekers bestellen vanuit België? Klik hier


Meer PackagingDirect informatie

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem gerust contact op via de mail, chat of telefonisch via 055-7676100 (Nederland) of 03 500 92 91 (België).
Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar!