KOFFIE TO GO BEKERS ‘NEW BEANS’

Je koffie smaakt nog beter als je ‘m drinkt uit een mooie kartonnen koffiebeker. KoffiebekerDirect lanceert een verfrissende serie ‘koffie to go bekers’ met hippe, trendy uitstraling. De ‘New Beans’ is helemaal van deze tijd! Dé ideale drinkbeker voor warme en koude dranken. Altijd en overal. Je klanten zullen blij verrast zijn. New Beans bekers zijn leverbaar in de twee formaten: de populaire 180cc (7oz) en de 200cc (8oz) Koffie to Go.

Beans & Sleeve print

In de Benelux wordt veel koffie gedronken; wel zo’n vijf bakken per dag. Thuis, op kantoor, in de horeca, maar ook op de sportvereniging. Wordt het dan een standaard koffie, of zo’n lekkere Cappuccino of Latte Macchiato (warme melk gecombineerd met romige melkschuim, doordrenkt van een stevige espresso)? Wat jouw keuze ook is, iedere variant smaakt nóg lekkerder in zo’n hippe New Beans koffiebeker. Voorzien van een opvallende ‘Beans & Sleeve’ print en gemaakt van eersteklas stevig karton. De bekers zijn 100% lekvrij dankzij een flinterdunne PE coating aan de binnenkant.

Koffie accessoires

Maak je New Beans beker helemaal af met zo’n handig drinkdeksel. Leverbaar in wit en zwart. Onmisbaar voor Koffie to Go. Ook voor handige plastic en houten roerstaafjes, suikersticks en creamersticks ben je bij KoffiebekerDirect aan het juiste adres! Bestel ze vandaag nog voor 13:00 uur en je hebt de kartonnen bekers en accessoires morgen al in huis!

Meer info over onze voordelige koffiebekers?
[BE] klik hier.
[NL] klik hier.