BEDRUKTE BEKERS DIE GEWOON BIJ HET OUD PAPIER KUNNEN

Ieder jaar worden er meer dan 1,5 miljard standaard en bedrukte koffiebekers gebruikt in Nederland en België. Gewoon onderweg ( To Go), op kantoor, in de sportkantine, maar ook thuis. Veel koffiebekers hebben de naam ‘duurzaam’ te zijn, maar ze belanden tóch vaak bij het restafval. De nieuwe reCUP™ koffiebekers met eigen (full colour) bedrukking mag je écht duurzaam noemen: ze mogen na gebruik bij het oud papier.

De écht milieuvriendelijke bedrukte koffiebeker

Kies je ook voor duurzaamheid? Dan maak je met reCUP™ een positief statement dat zéker gewaardeerd zal worden. Je kunt ze in full colour laten bedrukken. Bijvoorbeeld met jouw logo, beeldelementen én claim voor duurzaamheid. Ze kunnen tot maar liefst zeven keer gerecycled worden, net zoals kartonnen dozen.

De innovatie zit ‘m aan de binnenkant!

De bekleding van de reCUP™ is gemaakt van een nieuwe, revolutionaire EarthCoating®. Dat is een innovatieve coating op basis van natuurlijke mineralen. Gemaakt van een mengsel van 40% traditionele polyolefine (PE-)hars en 60% calciumcarbonaat. Ze kunnen na gebruik in de papierbak en worden dan gewoon 100% hergebruikt in de papierrecycling!

4 inhoudsmaten, full colour bedrukt!

Uiteraard kunnen we onze reCUP™ koffiebekers in full colour voor je bedrukken. Net als elke andere kartonnen koffiebeker. Maar dan heb je wél mooi een 100% duurzame koffiebeker die volledig kan worden gerecycled. Zo sluit je met je product prima aan op de trend om kartonnen bekers en verpakkingen milieuvriendelijker te maken.

Maak nu kennis!

reCUP™ koffiebekers zijn eenvoudig online te bestellen. Gratis geleverd binnen 15 of 9 werkdagen (=spoed).

2.000 koffiebekers: €390,00 (all-in prijs). Direct bestellen.


Meer PackagingDirect informatie

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem gerust contact op via de mail, chat of telefonisch via 055-7676100 (Nederland) of 03 500 92 91 (België).
Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar!