DISPOSABLEDIRECT = DUURZAME DISPOSABLES

Als specialist in verpakkingen én disposables volgens we uiteraard alle trends en ontwikkelingen in onze branche. Met regelmaat voegen we nieuwe series toe. Daarbij richten we ons vizier steeds meer op de nieuwe SUP-wetgeving, die midden volgend jaar van kracht gaat. Vanaf dat moment mogen onder meer plastic borden & bestek, plastic rietjes en EPS schuimboxen niet meer in de handel worden gebracht. Gelukkig zijn er veelbelovende duurzame alternatieven.

[Bagastro duurzame kommen rond]Bagastro kommen rond

Bagastro disposables, maak kennis!

PackagingDirect richt zich steeds meer op toekomstbestendige verpakkingsoplossingen, gemaakt van alternatieve (vaak natuurlijke) materialen. Denk bijvoorbeeld aan palmblad en bagasse. Zo maak je in onze webwinkel DisposableDirect kennis met een complete serie Bagastro disposables! Een mooie lijn duurzame borden, schalen en cups, gemaakt van een mix van 70% suikerrietpulp en 30% FSC houtpulp. De verschillende series hebben één ding gemeen: een unieke vorm, uiterst handzaam en praktisch in gebruik.

Bagastro Borden, schaaltjes én kommen!

Heerlijke producten moeten uiteraard smaakvol worden gepresenteerd. Mooi gevormde kommen, borden en schaaltjes zijn dan ook een waardevolle aanvulling voor de gastronomie of te wel de kunst van lekker eten en drinken. Met de natuurlijke uitstraling en speelse vormgeving zetten ze een prima sfeer neer en de inhoud komt maximaal tot z’n recht. Dat wordt dus dubbel genieten. Bagastro artikelen zijn duurzaam, functioneel, maar ook zeer vriendelijk in gebruik. Zo zijn de ronde en vierkante Bagastro borden ook ideaal op evenementen, picknicks, barbecues en andere feesten. De wegwerpborden zijn vet- en vochtbestendig en dus ideaal voor allerlei gerechten. De borden zijn stevig in gebruik, hebben geen plastic coating en zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Over Bagasse

Bagasse is het restafval dat ontstaat bij de productie van suiker uit suikerriet. Vroeger werd dit gewoon verbrand, maar gelukkig wordt dit restproduct sinds begin deze eeuw meer en meer ingezet voor nieuwe toepassingen, zoals deze disposables. Waar voorheen bagasse werd verbrand wordt dit nu voor meerdere doeleinden gebruikt, waaronder de fabricage van disposables. De combinatie van Suikerriet/Houtpulp zorgt voor een stevig en voedselveilig materiaal dat ook kan worden gebruikt in de magnetron.

Voor 13u besteld = morgen in huis!

Bagastro disposables bestel je eenvoudig bij DisposableDirect.nl; een van de 4 webshops binnen de PackagingDirect groep.

Wil je meer informatie over disposables van suikerrietpulp, neem dan gerust contact met ons op! Klantenservice@packagingdirect.nl of bel 055-5996500

[BE] Info over ons Bagastro assortiment voor België: klik hier.