CREAMERSTICKS EN SUIKERSTICKS, VOORDELIG ONLINE

Wij nemen graag ruim de tijd om een lekker bakje kopje koffie te nuttigen. Op kantoor, bij het ontbijt, voor het eten, na het eten, met suiker, melk of gewoon zwart. Met zo’n 2,4 koppen per dag staat ons land hiermee steevast op nummer 1 in Europa, gevolgd door Sweden en Finland. Maar hoe drink jij eigenlijk je koffie? Zwart, of toch met een beetje suiker. Want als het gaat om koffiebekers, maar ook koffiedeksels of andere drinkbenodigdheden, KoffiebekerDirect heeft volop keus, tegen de allerscherpste prijzen.

Creamersticks: makkelijk doseren!

De creamer van KoffiebekerDirect.nl is verpakt in handige staafjes met 2,5 gram inhoud. De creamer wordt ook wel poedermelk of melkpoeder genoemd. Hygiënisch, lekker lang houdbaar en dus een uitstekend alternatief voor koffiemelk. Doseer gemakkelijk de juiste hoeveelheid. Het geeft je koffie een volle en romige smaak, zonder dat dit ten koste gaat van de stevige koffiesmaak. Je koffie blijft bovendien lekker op temperatuur.

4 grams Suikersticks in dispenser en voordeeldoos!

Presenteer je kopje koffie met onze handige suikersticks. Individueel verpakt, 4 gram per staafje. Makkelijk en hygiënischer dan een klontje suiker en genoeg om je bakje precies op de jouw gewenste smaak te brengen. Verpakt in een neutrale witte dispenser met 500 sticks. De dispenser past perfect in iedere kantine en naast iedere koffieautomaat. Creamer en suiker zijn trouwens gemakkelijk van elkaar te onderscheiden. Er staat niet alleen duidelijk op wat erin zit, maar je herkent de inhoud ook direct aan de kleur.

creamersticks, suikersticks

Uitproberen? Combinatievoordeel!

Voor slechts €15,90 bestel je nu heel voordelig ons combinatiepakket met suiker- + creamersticks en houten roerstaafjes. 140mm lengte en FSC goedgekeurd. Dan heb je direct alles in huis wat je nodig hebt. Maak ook kennis met onze creamersticks en suikersticks en profiteer van deze zeer scherpe kennismakingsaanbieding! 500 suikerstaafjes + 500 creamerstaafjes, beide in handige dispensers + 1.000 houten roerstaafjes. Dé perfecte aanvulling op jouw koffiebeker bestelling. Genoeg dus om koffie heerlijk op smaak te brengen. Bestel nog vandaag voor 13:00 uur en je hebt het pakket morgen al in huis.


Meer PackagingDirect informatie

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem gerust contact op via de mail, chat of telefonisch via 055-7676100 (Nederland) of 03 500 92 91 (België).
Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar!