COFFEE TO GO KOFFIEBEKERS ‘LINES’: ROBUUST EN TRENDY

Koffiebekers To Go Lines - KoffiebekerDirect

Lekker hoor, zo’n heerlijk bakkie koffie op de vroege ochtend. In combinatie met je favoriete ochtendkrant, onderweg naar school, in de auto of onderweg in de trein. Coffee to Go wordt steeds populairder in Nederland. Niet voor niets struikel je over koffiecafés en espressobars, waar talloze soorten koffie worden geserveerd. Van latte Machiatto, Doppio tot Espresso. De klant kiest steeds vaker voor verrassende concepten waar beleving centraal staat. Maak ook vele festivals die Nederland rijk is profiteren hiervan. Het is dus essentieel dat de koffieverstrekkers zich specialiseren. Het concept, het ‘koffie’ aanbod, maar ook de ligging worden steeds belangrijker. Als Coffee To Go land staan we wereldwijd nog niet in de top 10, maar we zijn wel goed op weg. Op 1 staan op dit moment de japanners. Als het gaat om koffie onderweg kunnen zij er echt wat van. Op de voet gevolgd door de Verenigde Staten en Canada. Dat koffie super populair is bij Japanners, blijkt wel uit de import. Zo’n 85% van alle Jamaicaanse koffieproductie gaat jaarlijks naar Japan.

Koffiebekers Lines: dé perfecte uitstraling

De wijze waarop je de verschillende koffievarianten aan je gasten presenteert, maakt de smaakbeleving pas echt compleet. Met een mooie bekerpresentatie creëer je nog meer beleving en toegevoegde waarde van de koffie. Daarom komt KoffiebekerDirect.nl met de nieuwe Lines serie. Eigentijds en robuust! Met trendy ‘streepjes’, horizontaal, verticaal, maar ook diagonaal. Hierdoor krijgen de drinkbekers een mooie, chique uitstraling. Deze serie is exclusief verkrijgbaar bij KoffiebekerDirect en leverbaar in alle inhoudsmaten! Van de kleine 4oz espressobeker tot de ‘grande’ 16 oz To Go. Die wil je toch allemaal! Ideaal voor koffie-speciaalzaken en andere horeca bedrijven, maar ook voor de mooiste coffee-corners op kantoor. Leverbaar met alle bijpassende koffiedeksels in zwart en wit! Die geven de bekers een extra luxe uitstraling en je kunt ze zo heel gemakkelijk meenemen.

Koffiebekers koop je bij KoffiebekerDirect

Bij koffiebekerDirect.nl vind je koffiebekers in diverse designs, maten en materialen. Zo kun je gemakkelijk een weloverwogen keuze te maken. Van de kleine espresso beker tot de extra grote To Go versie. Ook voor koffiebenodigdheden als koffiedeksels, roerstaafjes, suiker en creamersticks en sleeves ben je bij ons aan het juiste adres. Topkwaliteit, perfecte service en een razendsnelle levering. Bestellen bij KoffiebekerDirect gaat snel en eenvoudig. Orders op werkdagen voor 13.00 uur geplaatst, worden nog dezelfde dag verzonden.


MEER PACKAGINGDIRECT INFORMATIE?

HEB JE NOG VRAGEN?

Neem dan gerust contact op via de mail of telefonisch via
055-7676100 (Nederland) of
03 500 92 91 (België).Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar