ALUMINIUM SCHALEN KOOP JE BIJ DISPOSABLEDIRECT

Een goede, smaakvolle presentatie van jou met zorg bereide gerechten? Gelukkig heeft DisposableDirect een uitgebreid assortiment aluminium schalen, die ervoor zorgen dat jouw presentatie er zo aantrekkelijk mogelijk uit komt te zien. Aluminium serveerschalen & menuschalen,  leverbaar in de meest uiteenlopende soorten én maten. Van hoekig tot rond, van glad tot geribbeld. De schalen worden in Nederland gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Bij uitstek geschikt voor het tijdelijk verpakken of het opslaan van maaltijden en andere etenswaren.

 

COMPLEET ASSORTIMENT ALUMINIUM SCHALEN

ALU schalen Rond & rechthoekig
Multifunctionele ronde aluminium schalen, die zijn leverbaar is diverse formaten, variërend van 10 tot ruim 20 cm. Voor allerlei toepassingen in de Horeca én Catering. Maar ook gewoon thuis te gebruiken in de oven, op de grill of als onderzetter tijdens zo’n heerlijke zomerse barbecue. Vlees, rijst, pasta- of lasagneschotels worden perfect verpakt in rechthoekige Aluminum bakjes; je weet wel, met dat bekende opstaande randje. Hiermee sluit je de schalen namelijk perfect en hygiënisch af met zo’n kartonnen PE deksel. Vouw het opstaande randje over deze deksel heen en klaar is kees! Nu zijn de schalen makkelijk te vervoeren en stapelen. Ideaal voor de horeca bedrijven die gespecialiseerd zijn in afhaalmaaltijden.

Aluminium scchalen

 

 

 

 

 

 

ALU Presenteerschalen, Grillschalen
Aluminium presenteerschalen, wie kent ze niet! We leveren de drie populairste afmetingen; de 35 cm, 45 cm en 55 cm. Handige Serveerschalen voor eenmalig gebruik, ideaal bij feesten en evenementen. Versproducten als vlees, salades, gebak, hapjes en broodjes worden mooi gepresenteerd. De schalen zijn licht in gewicht en makkelijk te stapelen. Altijd handig dus om in huis te hebben. Ook in ons assortiment: aluminium grillschalen! Hiermee kun je genieten van heerlijk gerookte en gegrilde gerechten op de BBQ en behoort het schoonmaken van je barbecue (of grill) tot het verleden.

ALUMINIUM SCHALEN: UITSTEKENDE EIGENSCHAPPEN

Aluminium is een licht en sterk materiaal en bovendien goed recyclebaar.  Aluminium geeft geen smaak of geur af, is warmte-isolerend en hittebestendig. Ideaal voor gebruik op de grill, in de oven of op de barbecue. ALU schalen zijn licht in gewicht, gemakkelijk te stapelen en dankzij hun mooie zilvergrijze kleur wordt de inhoud altijd representatief gepresenteerd.

ALU schalen of presenteerschalen bestellen?

Dat kun eenvoudig online bij DisposableDirect. Direct uit voorraad! Wij gaan snel met jou bestelling aan de slag, zodat je de aluminium schalen morgen al in huis hebt.

[NL] https://www.disposabledirect.nl/
[BE] https://www.disposabledirect.be/